O jedné kosmetické taštičce

Abych předešla všem případným dotazům, vrhnu se raději rovnou k věci. Před časem se mi totiž podařilo navázat spolupráci s e-shopem postovnezdarma.cz. Myslím, že je to skvělá příležitost jak pro mě, tak i pro vás, protože to znamená určité zpestření blogu, nový typ článků, témat a doporučení, zkrátka něco navíc. Nehledě na to, že já sama ráda zkouším nové věci a tenhle druh článku je tak pro mě něco jako malá premiéra, která by mohla alespoň částečně roztříštit případný stereotyp. Konec řečí, pojďme na to.


O ZBOŽÍ
Výběr produktů ke zrecenzování, který se mi pro začátek naskytl, byl přinejmenším pestrý, ale protože ráda a navíc poměrně často cestuji, byla pro mě tato kosmetická taštička jasnou volbou. Na e-shopu se po ní můžete rozhlédnout ve slevě zde za 245 Kč, případně podobný typ za 215 Kč zde a 139 Kč zde.
Se samotným e-shopem jsem doposud neměla žádné zkušenosti, ale párkrát jsem o něm četla na jiných blozích a řekla jsem si tedy: Proč ne? Objednávku jsem odesílala už 22. března, a i když se dalo očekávat, že produkt bude doslova z druhého koutu světa - tedy z Číny - putovat nějakou tu dobu, celkem mě překvapilo, že se lhůta protáhla skoro na šest týdnů. Nakonec ale všechno proběhlo poměrně hladce a svého zboží jsem se přece jenom dočkala.

VZHLED
Co bylo jednoduché s typem produktu, se ovšem jevilo o poznání složitější s výběrem druhu. Snad každá z dvanácti barevných a vzorovaných verzí má totiž něco do sebe. Já jsem se nakonec rozhodla pro variantu číslo 10. Co se rozměrů týče, 10.5 x 14 x 21 cm se mi zdá naprosto ideální a to nejen velikostně, ale navíc i tvarově. V kufru se snadno ztratí a vtěsnat ji do drobnějších zavazadel také není problém. Pokud pak přijde řeč na materiál, pochopitelně se jedná o klasický polyester.


FUNKČNOST
Jak už jsem říkala, velké plus ode mě dostává tvar a velikost taštičky. Je skladná a zároveň se toho do ní poměrně hodně vejde. Praktická je také možnost tašku úplně otevřít, což ji činí skvěle přehlednou a její obsah snadno přístupný. Snazší orientaci a praktičnost zajišťují také přihrádky, poutka a kapsičky na řasenky, tužky a další kosmetické potřeby, které tak zůstanou oddělené od ostatních věcí naskládaných uvnitř volně.


Součástí je také všité zrcátko, na které já osobně u taštiček tohoto druhu v žádném případě nedám dopustit.


Když už jsem narazila na tématiku otevírání, zároveň s tím narážím také na jednu nevýhodu. Zip sám o sobě totiž působí poměrně chatrným dojmem a bude nejspíš potřeba šetrného zacházení, aby se jezdec nerozbil.


Trochu mě mrzelo i to, když jsem zjistila, že u jednoho z poutek při výrobě trochu ujel šev. Za normálních okolností nejsem zas takový perfekcionista, ale v tomto případě zmiňovaná vada poněkud komplikuje funkčnost jednoho z poutek.


Je dobré také zmínit madlo, díky němuž se dá s taštičkou lépe manipulovat a přenášet ji, i když to už v dnešní době považuji tak nějak za samozřejmost.


SHRNUTÍ
Kosmetická taštička z portálu postovnezdarma.cz působí opravdu pěkným estetickým dojmem. Je praktická tvarem i rozvržením, ale zároveň se obávám snížené odolnosti. Každopádně na cestování ji rozhodně využiji a jsem si jistá, že žádné dívce či ženě, ať už se jedná o cestovatelku či nikoliv, se doma v žádném případě neztratí.

KLADY
+ praktičnost: tvar a velikost, možnost otevírání
+ přehlednost a skladnost
+ velký výběr z barev a vzorů, líbivý design
+ nízká cena

ZÁPORY
- chatrný zip
- všitá vada
- dlouhá doba doručení


E-shopu postovnezdarma.cz tímto děkuji za zaslání recenzního produktu a ještě jednou připomenu, že ho na jejich stránkách můžete nalézt zde.


7 komentářů:

  1. Moc kosmetických přípravků nepoužívám, ale kosmetická taštička se hodí vždy, je fajn mít "šminky" hezky pohromadě :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taštička vypadá skvěle, praktická i hezká :) Takovou bych taky potřebovala, tak možná po ní hned mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Takhle - ke kosmetickým taštičkám nemám moc co říct, protože je nevedu. Jsem strašný humpolák. :D Mám takovou peněženku s pejskem a do té si dávám ženská ucpávátka (:D). A jinak mám v batohu deodorant a krém na ruce a nějak na to nepotřebuji tašku. :D Nicméně všité zrcátko může být užitečné. :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. docela mne fascinuje nějaká taštička, kterou mohu koupit v prodejně DM nebo TETA či jiný obchod za stejnou cenu a ještě se zrcátkem, ovšem třebas takové hodinky, pro které jsem si vybrala jako doplněk... tady po vás chtějí peníze předem dodací lhuta 14 dnů až 3 týdny, zaplatila jsem,ale čekat tak dlouho nemohu poprosila jsem o vrácení peněz, volat na nějaké číslo 373...….však provolám majlant, takto nemám ani peníze ani zboží,přdala jsem vše obchodní inspekci, která mi na tohle odpověděla, že věci co se tad nabízí možná z Číny jsou,ale předem opotřebované nebo jen tak zakoupené a nepoužité..Já takové služby odmítám..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych tohohle e-shopu na koupi hodinek nebo podobně funkčního zboží nikdy nevyužila - v tomhle případě mi to přišlo poměrně neškodné a co si budeme nalhávat, vzhledem k tomu, že produkt mi byl zaslán k recenzi, žádné finanční výdaje mě to nestálo ani v případě, že bych nebyla spokojená.
      Bohužel e-shopy tohoto typu s sebou nesou tohle riziko. Takže tak.

      Vymazat
  5. jsem nespokojená s vašimi službami, před 2 měsíci jsem si objednala hodinky, předem jsem na vyzvání poslala peníze, když jsem chtěla odstoupit, jen se v emailech vymlouvali že se to řeší. Jednoduše NE Čína jsou podvodníci a nikdy více takovým co levno prodávají a odesílají až nevím kdy ...v březnu jsem je objednávala je květen nemám ani peníze a ani hodinky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím se prosím obrať na e-shop, já ti s tím nepomůžu :)
      Ale jak už jsem psala v minulém komentáři, bohužel objednávat si v e-shopu tohohle rázu hodiny či zboží podobného typu (které zkrátka normálně nestojí stovku, pokud člověk chce, aby bylo funkční tak, jak má - tak to prostě nefunguje) s sebou nese tohle riziko.

      Vymazat

Děkuji za komentář, nezapomeňte za sebou nechat stopu v podobě odkazu na blog a přidat se k mým pravidelným čtenářům, aby vám nic nového na blogu neuniklo. Hezký zbytek dne přeji! ♥

© Lory Humble 2015 | Všechna autorská práva vyhrazena. Používá technologii služby Blogger.