Kdo jsem?

Ještě před časem jste si na tomto odkaze mohli přečíst poměrně rozsáhlý článek o tom, co mám ráda. O tom, čím se zabývám ve volném čase, na co koukám a co ráda čtu. O tom, co jsem před lety dělala, kdy jsem začala s psaním a kolik blogů jsem už vystřídala. Článek o tom, jaká jsem.

Jenže nic o tom, jaký člověk doopravdy je, nevypovídá víc než věci, které udělal. Kdo tedy jsem? Jsem to, co píšu. Jsem to, co jsem napsala. Možná sama sebe vnímám jako sarkastickou, citlivou, optimistickou bytost nadšenou do cestování... ale možná taková ve skutečnosti vůbec nejsem. Nechť si proto o autorce tohoto blogu udělá každý svoji vlastní představu.

Čtěte. A někde tam, mezi řádky, mě poznáte.
Budu se na to těšit.



8 komentářů:

  1. Ahoj jak se máš? Už sem si tě přepsala... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělá hlubinná sonda do tvého já. Moc hezky jsi to pojala. ☼☼☼

    OdpovědětVymazat
  3. naprosto souhlasím s tou větou: odlišnost je nebezpečná, potýkám se s tím taky od mala :DD ale na druhou stranu jsme rádi, že nejsme stereotypní, ne? :D
    a máš skvělý vkus na hudbu a hlavně filmy (star wars foreva ♥♥)

    OdpovědětVymazat
  4. Já taky moc nezapadám do kolektivu, ale došlo mi, že je lepší být něčím odlišná, než být jako většina :) a máš velmi dobrý hudební vkus. :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. V některých věcech jsme si podobné, v některých vůbec. Každopádně to byl moc zajímavý článek :) Linkin Park je úžasná kapela :)

    OdpovědětVymazat
  6. Konečně někdo, kdo má rád B. Sandersona, jupí! :D Máš moc hezký a originálně pojatý blog :) Budu se sem vracet.

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda je dovolené Vaše básně recitovat? A pokud ano, tak pod jakým jménem?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, nezapomeňte za sebou nechat stopu v podobě odkazu na blog a přidat se k mým pravidelným čtenářům, aby vám nic nového na blogu neuniklo. Hezký zbytek dne přeji! ♥

© Lory Humble 2015 | Všechna autorská práva vyhrazena. Používá technologii služby Blogger.