Světlo dneška

Zdravím a vítám Vás u nového (tentokrát lehce informačně netradičního) článku. Vzhledem k tomu, že na zdlouhavé úvody jsem si nikdy příliš nepotrpěla, přejdu rovnou k věci. S kamarádkou jsme nedávno složily jistý slib, že spolu nikdy nesmíme nic psát dohromady. Co ale osud nechtěl, jen o pár dní později přišla jedna z nás se skvělým nápadem - a tak jsme se po zdlouhavém domlouvání konečně odhodlaly a založily společný web. 
Hlavní myšlenkou, kterou naznačuje již samotný název blogu, je ukázat a přiblížit lidem tu osvětlenou, tedy veselou a usměvavou část světa. Nechceme být jako každý druhý blog, proto se budeme snažit psát články různého typu a ražení - názorové, zajímavostní, přibudou společné i jednotlivé recenze a také naše literární tvorba a mnohé další.


Nyní vyvstává poměrně základní otázka: Co se tímto počinem mění pro Vás? Vzato kolem a kolem nic moc. Vynasnažím se, aby články na Tichém odporu vycházely stále stejně pravidelně jako doteď a plánuji vydat slibovaný harmonogram, abyste se mohli lépe orientovat a vědět, kdy zhruba co očekávat. Pokud ale máte mé příspěvky v oblibě a chtěli byste si přečíst ještě něco navíc, budete mít právě zde možnost. Předpokládám, že některé články se budou nejspíš opakovat na obou webech, ale kupříkladu z okruhu recenzí zde narazíte na nějaké bonusové kousky (na tomto blogu totiž píši recenze jen na vybrané knihy, případně filmy a seriály) a i nové, kupříkladu citátové a další série z mé tvorby. 
Myslím, že by z toho do budoucna mohl vzejít docela zajímavý projekt. Já i zmiňovaná kamarádka máme totiž do/zcela jiný styl psaní a rozdílný pohled na spoustu věcí, proto kupříkladu společné recenze a další názorové články budou dle mého skromného názoru zajímavé, nebo by každopádně mohly být.

A nyní už k hlavní pointě tohoto informačního článku - s mocí mi svěřené bych Vás chtěla srdečně pozvat na zmiňovaný blog, který naleznete na adrese:


Obě dvě budeme moc rády, když se stavíte.
Děkujeme.

9 komentářů:

  1. Skvelý článok, už sa teším ☺
    Bibiána Navrátil's Blog

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě se stavím, přeji mnoho spokojených čtenářů! :)

    http://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Už jsem nový blog navštívila. Přeji ještě jednou hodně úspěchů a krásných komentářů. ☼☼☼

    OdpovědětVymazat
  4. Nápad je to zajímavý, snad se vám podaří s tímto blogem prorazit. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hodně štěstí s blogem :)
    Jinak máš pěkný vzhled! ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Musím ti pochválit pěkný nový vzhled blogu :)
    A na odkaz se mrknu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, nezapomeňte za sebou nechat stopu v podobě odkazu na blog a přidat se k mým pravidelným čtenářům, aby vám nic nového na blogu neuniklo. Hezký zbytek dne přeji! ♥

© Lory Humble 2015 | Všechna autorská práva vyhrazena. Používá technologii služby Blogger.