KVÍZ: Klasická literatura aneb když si nevíte rady

Pravidelní čtenáři jistě již postřehli, že s regulérním fungováním tohoto blogu něco není v pořádku. Když už jsem se tady po čase přece jenom ukázala, chtěla jsem vám to něčím vynahradit a to něco by mělo být speciální. Nakonec jsem rozhodla vyzkoušet cosi úplně jiného, něco, co na těchhle stránkách ještě nebylo. A tak jsem večer usedla k počítači, vedle sebe vyskládala štos knih a vrhla se do tvoření kvízu. Pokud se to osvědčí, určitě bych v tom ráda pokračovala. Nejsem ani první, ani poslední blogerka, která se o něco podobného pokouší a osobně si myslím, že se jedná o milé a užitečné zpestření jinak jednolitého stereotypu.
Napoprvé jsem se rozhodla pro široké téma, které se týká většiny z nás a tím pádem by mohlo snáze zaujmout. Poradím vám totiž ohledně volby klasické literatury.


Určitě neváhejte a pochlubte se v komentářích, jaký autor vám vyšel, jestli jste od něj už něco četli a zdali pak jsem se trefila do vaší chutě. Jsem na to upřímně zvědavá!

10 komentářů:

  1. Vyhodilo mi to Shakespeara. Což je vtipné, protože toho jsem už kompletně přečetla. :D Nicméně skvělý nápad a pěkné obrázky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je naopak super - koukám, že jsem se tím pádem alespoň trošku tematicky trefila :) A díky :)

      Vymazat
  2. Bohužel ani trochu trefa.. Vyšel mi Lovecraft i když sci-fi ani fantasy z duše nenávidím. Ovšem kvíz je povedený a obrázky jsou vážně pěkné.. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak mi vyšla Jane Austenová, která je shodou okolností moje nejoblíbenější autorka a mám ji kompletně přečtenou. Tak bych si mohla dát další re-reading. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jack London 😁 Toho už jsem dokonce zkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jane Austen... četla jsem zatím jen dvě knihy... ale já se vlezu asi do více škatulek, nejsem tak náročná :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Antoine de Saint-Exupéry.. :) Tak tomu jsem přišla na chuť teprve nedávno.. :)

    https://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Mě vyšel Poe. Od něho jsem pár povídek četla, ale možná to vezmu zgruntu lidově řečeno :-) Kvíz je opravdu povedený. Parádní nápad ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Jules Verne. To by šlo, škoda, že ten rodiče uklidili všechny jeho knihy, co jsme doma měli, do sklepa :D

    OdpovědětVymazat
  9. Ty jo a víš, že ses trefila! Od Wellse jsem už hodně dlouho nic nečetla. Píšu si a napravím to.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, nezapomeňte za sebou nechat stopu v podobě odkazu na blog a přidat se k mým pravidelným čtenářům, aby vám nic nového na blogu neuniklo. Hezký zbytek dne přeji! ♥

© Lory Humble 2015 | Všechna autorská práva vyhrazena. Používá technologii služby Blogger.