Bílé Vánoce

A je to tady! Zabalit poslední dárek pro babičku, zavázat ještě jednu mašli, zabít mrskajícího se kapra, porazit opadanou jedli a rozbít co nejvíc vánočních ozdob. Vánoce jsou tady, ale co je ještě neuvěřitelnější - venku je bílo. Sice to stále ještě není sníh jako sníh, ale vlastně... co víc by si člověk mohl vůbec přát? Včera bylo venku přímo nádherně; krásné osvětlení, roztávající krystalky ledu i kapky vody jako ze sna, které na mě volaly, vábily mě jako nymfy a mávaly na mě svými bílými krajkovými kapesníčky, až mi nezbývalo zhola nic jiného než se sebrat s foťákem na vodítku a vyrazit ven. Vzniklo z toho pěkných pár fotek, jimiž bych vám zároveň chtěla poděkovat. Za to, že vůbec někdo jako vy existuje, a když už, tak právě tady. Protože bez vás by to ani zdaleka nebylo ono.


Tímto bych zároveň ráda popřála krásné vánoční svátky všem, ať se na Štědrý den sejdete se všemi lidmi, které máte rádi, ať vám během záchvatu smíchu nezaskočí v krku rybí kůstka a pod rozsvíceným stromkem naleznete všechno to, co jste si přáli a ještě o mnoho navíc. A závěrem musím zdůraznit ještě jednu věc, kterou sice zmiňuji jako poslední, ale to jedině z důvodu, že stojí jako první v žebříčku mých priorit - a to je zdraví. Protože bez něj bychom byli na mizině úplně stejně jako blogspot bez připojení k wi-fi.




















KRÁSNÉ VÁNOCE!

11 komentářů:

  1. Nejbělejší Vánoce má moje sestra v Americe, mají tam -27°C a sněhu, že se nedá hnout. :D

    Přeji nádherné svátky! ♥ :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takovou zimu bych sice nechtěla, ale stejně jí tu Ameriku hrozně závidím :)
      Krásné Vánoce i Tobě :)

      Vymazat
  2. To sú nádherné fotografie♥♥♥ Takže tento rok sú skutočne biele Vianoce, tiež som šokovaná, no nesmierne šťastná...konečne to má tú správnu atmosféru ^.^
    Aj ja ti prajem nádherné Vianoce a mnoho krásnych darčekov a samozrejme, aby nechýbala aj nejaká tá dobrá kniha :D Maj sa krásne ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné fotky, je radost se na ně kouknout :) Hezké bílé Vánoce přeji :)

    OdpovědětVymazat
  4. U nás bílo není... Maximálně tak mírná ledovka :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás teď momentálně taky převažuje spíš zelená, ale alespoň na ten Štědrej den to šlo :)

      Vymazat
  5. Bílé vánoce by byly super, jenže venku je počasí spíš jak na jaře, i teploty jsou docela vysoké...
    Krásné fotky, hned mám vánočnější náladu :)

    OdpovědětVymazat
  6. krasne fotky! U nas sneh nebol takze som si ho este neuzila!

    Pozyvam na luxusnu GA o Lancome, Biodermu a Dermacol tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovědětVymazat
  7. Opožděně Ti přeju pěkný svátky a taky hodně štěstí a splněných snů do nového roku. :)
    Děkuji za fotky, úplně dýchají vánoční atmosférou. Škoda že u nás nejsou Vánoce bílý nikdy (asi prokletí jižní moravy, nebo tak :D).
    Dlouho jsem neměla vúbec čas na... vlastně cokoliv, takže se těším až si u Tebe všechny články pročtu. Za ty tři měsíce jich tu určitě přibylo dost.
    Užij si prázdnin. :)
    TUORE BLOG

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, nezapomeňte za sebou nechat stopu v podobě odkazu na blog a přidat se k mým pravidelným čtenářům, aby vám nic nového na blogu neuniklo. Hezký zbytek dne přeji! ♥

© Lory Humble 2015 | Všechna autorská práva vyhrazena. Používá technologii služby Blogger.