Vaše názory #1: Káva, soutěž a kouzla

Před nějakým časem mě napadlo, že by možná nebylo tak úplně marné vytvořit místečko, kam byste mi Vy, čtenáři, mohli psát své připomínky, názory a tak dále. Myslím, že je to výhodné pro obě dvě strany; pro mě i pro vás, jelikož pokud se vám něco nelíbí, nevyhovuje a podobně, můžete mi dát anonymně vědět, já to napravím a zjistím, v čem dělám chyby a co je potřeba ještě vypilovat. Proto jsem si dala práci a poskládala takový menší dotazník, kde jsou vám právě tyto možnosti poskytnuty. 
Za tu dobu už se sešla poměrně pěkná řádka vyplněných dotazníků, za což vám mockrát děkuji. Vzhledem k tomu, že někteří z vás měli pár připomínek nebo otázek, u nichž mi přišlo docela zajímavé je zodpovědět veřejně a případně vysvětlit v čem spočívá hlavní háček, rozhodla jsem se tedy vydat jednou za čas článek věnovaný právě tomu.


Malé fotky/málo fotek
Jeden čtenář se zmínil, že rád čte články, kde se nachází hodně fotek. To mě těší, jelikož fotím hodně ráda, a pokud se někomu moje fotografie líbí, bude mě to bavit o to víc. V souvislosti s tímhle tématem ale vyvstávají dva problémy: fotek je málo a jsou malé.
Nejdřív naťuknu druhou problematiku - fotky do článku zmenšuji proto, aby lépe zapadly do textu a vešlo se jich tam víc. Často jsou hodně malé, ale pro představu stačí. Nedivím se, že se na to někdo z vás zeptal, protože nemám normální kurzor a nezmění se, pokud je k obrázku nebo textu přimontovaný odkaz. Na fotky tedy stačí jenom kliknout a otevřou se vám v plné velikosti.
Co se týče toho, že je článků s fotkami málo - pravda. Fotím především venku, ale protože od začátku zimy je to tam tak nějak všelijaké (bláto, zataženo), nenaskytlo se moc příležitostí k tomu fotit a ani co fotit. Proto musíte být trpěliví a vyčkat, až se mi opět naskytnou příhodnější podmínky.

Proč káva?
V jednom dotazníku jsem narazila na připomínku: "Nesedí mi k tobě to kafe." Docela mě to pobavilo, tak mě napadlo, že tuhle skutečnost taky drobet vyjasním. 
Myslím, že v tomhle případě asi hodně záleží na tom, z jakého úhlu pohledu se na mě koukáte. Někdo ve mě vidí zkrátka pubertální holku, jiný možná rozumbradu nebo někoho, kdo vykládá naprosté nesmysly. A potom je tady možnost, že mě znáte ze starého blogu nebo sociálních sítí, jako takovou tu podivínskou metalistku. Chápu, že potom vám ke mně to (klidné) kafe asi vážně moc nesedí. Jenže já se nechci omezovat jenom na to, co poslouchám nebo co nosím na sobě, jde mi hlavně o to rozšiřovat svoje názory, poznatky a pohled na svět, pro sebe jsem jednoduše jenom obyčejná holka, která píše o tom, co jí baví a k tomu popíjí kávu.

Soutěž
Úvodem řeknu, že v dohledné době žádnou soutěž nechystám, ale plánuji něco menšího na léto, jelikož bude hodně času a doufám, že i více nápadů. V souvislosti s tímto jsem se setkala s názory, že použít jako ceny kosmetiku tedy asi ne (to jsem ale ani neměla v úmyslu), ale docela by se uchytila nějaká pěkná knížka. No a potom se někdo zeptal, kde bych ty ceny nejspíš brala. Koupila, samozřejmě. Ale tenhle dotaz mi vnukl nápad, že bych mohla jako cenu vybrat i něco ze své tvorby - teď mám na mysli hlavně korálky. Dámy by to mohly uvítat, pánové už nejspíš tolik ne, ale zase by to mohli použít jako dárek nebo něco podobného. 
Dalším bodem je pak druh soutěže. V tomto slova smyslu jsem se toho od vás moc nedozvěděla, ale nevadí. Giveaway zná v dnešní době asi každý, jenže právě tento typ soutěže se mi moc pořádat nechce. Proto mě napadlo něco tvůrčího - třeba soutěž o nejlepší fotografii. Hodnotila bych já, mám vyhlédnutou i jednu kamarádku, kterou bych požádala o spolupráci a dále bych nejspíš oslovila i někoho z vás, aby porota byla alespoň trojčlenná.
Tímto odstavcem bych se tedy hlavně chtěla tázat, zdali by něco takového připadalo v úvahu.

Kouzelná hůlka
Poslední záležitost jsem si nemohla odpustit. Takže kvůli nezmiňované osobě, která se zcela jistě pozná, objasním ještě poslední věc - ne, můj kurzor není kouzelná hůlka.
Opakuji: není to kouzelná hůlka.
Není to kouzelná hůlka.

To bude ode mě už opravdu vše. Ještě jednou moc děkuji za vaší spolupráci. Pokud jste ještě dotazník nevyplnili, případně máte dotaz nebo další připomínku, budu ráda, když se na něj podíváte.

12 komentářů:

  1. Je skvělé, že odpovídáš svým čtenářům, spousta blogerů na svou základnu kašle. :)

    Dívka z venkova

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná to vyzní egoisticky (nebo co já vím jak), ale mě právě tohle přijde jako hodně důležitá a tak nějak i nezbytná věc... takže jsem ráda, že máš takový názor :)

      Vymazat
  2. Já miluji tvůj blog právě kvůli té "kouzelné hůlce". Velice ji obdivuji a stále mě okouzluje. Před časem jsem tě prosila o radu, jak si takový skvělý kurzor pořídit. Podrobný návod jsi mi dala, ale, bohužel, blog.cz tento efekt nepodporuje. Nicméně jsem dle tvého návodu stále koumala a podařilo se mi vygenerovat dva krásné kurzorky pro oba mé počítače. Ale jsou použitelné pouze na mém blogu, návštěvník je neuvidí. Ale i tak jsem velice pyšná, že se mi to povedlo mým vlastním bádáním a úvahou. Děkuji ti zde ještě jednou. Už víš, že ti toto píše Beatricia.♥♥♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě mrzí, že jsem nemohla pomoct víc, ale jsme ráda, jestli to bylo alespoň k něčemu. Nemáš zač a to já děkuji :)

      Vymazat
  3. Kouzelná hůlka dost pobavila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky, proto jsem si nemohla odpustit to zmínit :D

      Vymazat
  4. TO JE KOUZELNÁ HŮLKA!!!

    OdpovědětVymazat
  5. kouzelná hůlka :DD lol, taky sem si myslela, že je to kouzelná hůlka dokud sem se nepodívala pořádně :DDDD trapas :D
    a souhlasím s fotkama, taky je mám ráda :D ale naprosto souhlasím, že fotit přes tohle zataženo je úděs! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ha, už se těším na léto! :D
    Dotazník ráda vyplním :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkný blog, moc se mi tady líbí :-)

    Nika

    OdpovědětVymazat
  8. Kouzelná hůlka mě slušně pobavila, musím říct :D
    S tím kafem to chápu, taky často bloguju s hrnkem kávy :) *opomeňme skutečnost, že ve čtrnácti letech bych opravdu neměla pít dvě tři kafe denně...*
    Soutěž by byla určitě zajímavá, i když bych možná ocenila spíš jinou než fotografickou, protože moje focení je na lehce pochybné úrovni (a nemůžu najít kartu do foťáku, takže stejně nemám na co fotit :D)

    Moriko Enithrielle

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, nezapomeňte za sebou nechat stopu v podobě odkazu na blog a přidat se k mým pravidelným čtenářům, aby vám nic nového na blogu neuniklo. Hezký zbytek dne přeji! ♥

© Lory Humble 2015 | Všechna autorská práva vyhrazena. Používá technologii služby Blogger.